Bedrijfsprofiel
 

Kemkens Installaties B.V.

Engineering en montage van werktuigkundige installaties in alle disciplines: loodgieterswerk, centrale verwarming, luchtbehandeling, elektro, meet- en regeltechniek en industriële piping.


Kemkens Gasservice B.V.

Onderhoud, service en beheer op afstand van werktuigkundige installaties. Ook het uitvoeren van milieukeuringen en  energielabels behoren tot deze discipline.
 

Kemkens Comfort-Rent B.V.

Het leasen van c.v.-installaties aan particulieren en, in projectmatige vorm, aan woningbouwverenigingen. Lease kan worden overeengekomen op basis van financial
en full operational lease. Deze activiteiten worden uit eigen middelen gefinancierd.
 

Kemkens Brandbeveiliging B.V.

Als erkend sprinklerinstallateur is Kemkens Brandbeveiliging B.V. een LPCB gecertificeerd bedrijf.Ons team is opgebouwd uit gediplomeerde mensen die zich inzetten voor optimale klanttevredenheid. Een actieve en daadkrachtige partner waar kwaliteit, service en betrouwbaarheid altijd voorop staan.
 

BUCAS Installatiebedrijf B.V.

Bucas is al sinds 1976 een betrokken en betrouwbare partner op de installatiemarkt. De vele naar tevredenheid gerealiseerde projecten onderstrepen dit.Bucas bedenkt efficiënte en kostenbesparende installatieoplossingen voor sanitaire-, warmtetechnische- en elektrotechnische installaties. Dit doet Bucas in samenwerking met haar opdrachtgevers: bouwbedrijven, industriële bedrijven, particulieren, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties.

Meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
 

Naam
Bedrijfsnaam
Postcode
Huisnummer
E-mailadres
Opmerkingen

© 2016 Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.